فرآورده های کنجدی
فرآورده های کنجدی
انواع روغن کنجد وخواص آن:
روغن کنجد یکی از روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را به تمام گروه های سنی توصیه می کنند. برخی می گویند این روغن را هم می توان برای سرخ کردن به کار برد و هم برای طبخ غذا و البته نوع بودارش طعم دهنده سالاد است.
روغن کنجد به عنوان یک روغن با کیفیت بالا شناخته میشود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغنهای خوراکی با درصد بالای چربی غیر اشباع دارد.
انواع روغن کنجد:
الف) روغن کنجد طعمدهنده: از ترکیبات طعمدهنده در این روغن استفاده میشود
ب) روغن کنجد تیره: از دانههای کنجد بوداده استفاده میشود
ج) روغن کنجد ملایم: در اثر استخراج روغن از کنجد خام حاصل میشود
د) روغن کنجد ارگانیک: از دانههای کنجد ارگانیک به دست میآید.
خواص درمانی روغن کنجد :
کاهش چربی و فشار خون_ سلامت پوست و مو_ درمان یبوست_ سلامت سیستم عصبی_ ضد سرطان _ یشگیری و درمان خشکی مفاصل و پوکی استخوان _ جوان کننده پوست _ درمان موهای خشک_ درمان ترک پا و خشکی پوست دست _ تسکین اضطراب_ روغن کنجد چاشنی سالم و خوش طعم است.
کرم ارده یا کرم کنجد چیست؟
یکی از نیاز های مصرف کنندگان برای داشتن رژیم غذایی سالم ، کاهش دادن چربی در مواد غذایی بدون تغییر در کیفیت خوراکی آن است در این راستا مهم ترین چالش ، تولید فرآورده کم چرب با طعمی مشابه با همان کیفیت و مرغوبیت می باشد. یکی از این محصولات کرم ارده است.کرم ارده یا کرم کنجد بر پایه ارده تهیه شده است به عبارت ساده تر کرم ارده همان ارده است که به آن کمی شکر و شیر خشک اضافه شده است.
ارده وخواص آن:
ارده در واقع همان کنجد کوبیده شده و ساییده شده می باشد ، روش تهیه آن به روش کامل طبیعی میباشد به این صورت که ابتدا دانه های کنجد را به مدت ۶ ساعت در آب میخوابانیم تا خیس شود سپس پوسته ی سیاه یا قهوه ای رنگ از آن جدا میشود و روی آب قرار میگیرد ، سپس دانه های بدون پوست کنجد را له کرده و در نهایت ماده ای خمیر مانند به نام ارده تولید میشود
خواص ارده از نظر طب قدیم
ارده دارای طبع به شدت گرم میباشد و مصرف آن برای گرم مزاجان همراه با عسل توصیه میشود همچنین ارده به شدت سنگین و دیر هضم میباشد و باعث کاهش اشتها میشود و فرد احساس سیری بیشتری میکند.
خاصیت اصلی ارده انرژی زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد ، بهترین غذا محسوب می شود.
حلواارده:
حلوا ارده حاوی پروتئین است و بخشی از نیاز بدن به ویتامینهایی مانند D، B و E را تامین میکند. البته یکی از مهمترین مواد مغذی موجود در حلوا ارده، اسیدهای چرب مانند امگا ۶ است. این ماده بدن را تقویت میکند و تاثیر بسیار خوبی بر سلامت پوست و مو دارد. در روند تولید این خوراکی از روغن طبیعی کنجد استفاده شده است تا از تمام فواید و خواص بینظیر این دانهی روغنی بهرهمند شوید.
جالب است بدانید که حلوا ارده سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد. علاوه بر ویتامینهایی که در ابتدا اشاره کردیم، در حلوا ارده مواد معدنی مفید مانند روی، منیزیم، کلسیم، فسفر و… نیز وجود دارد. تمام این موادمعدنی به تقویت استخوانها و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کمک خواهند کرد. اگر خود یا یکی از افراد خانواده دچار کمخونی یا فقر آهن است پس حتما باید حلوا ارده را در رژیم غذاییاش بگنجانید زیرا این خوراکی سرشار از آهن است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.